Αποθέωση για Κώτσιρα: «Επιτέλους ένα δεξί μπακ!»

Κώτσιρας: «Αυτός είναι λόγος που επέλεξα Παναθηναϊκό»

Έχουν να το λένε στον Παναθηναϊκό πως επιτέλους αποκτήθηκε ένας κανονικός δεξιός μπακ…

Δύο εβδομάδες περίπου στο Κορωπί και η παρουσία του Κώτσιρα έχει σκορπίσει χαμόγελα στις τάξεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, κάνοντας τα δύσκολα για τους υπόλοιπους, που στην πράξη φαίνονται τελικά, εύκολα.

Ο Παναθηναϊκός διέθετε τον Σάντσες, που δεν… έπιασε, τον Αντονίτο, που δεν άγγιξε καν την μπάλα και τον Μολό, που εκτέλεσε κατ’ανάγκην χρέη δεξιού μπακ.

Ο Κώτσιρας, από τις πρώτες του ημέρες στο Κορωπί, πέτυχε πολλά από τα ζητούμενα, ήταν ουσιαστικός, πιστός στα ανασταλτικά του καθήκοντα και συνεισέφερε στην επίθεση με εύστοχες σέντρες.

Μέχρι στιγμής, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δικαιωθεί για την επιλογή στο δεξί άκρο της άμυνας. Τον είχε παρακολουθήσει από τα ματς του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό και από τότε, είπε πως εκείνον ήθελε για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News