Ή τώρα, ή ποτέ! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

«Κλώτσησε» την ευκαιρία ο Παναθηναϊκός

Την επιστροφή στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο της Ριζούπολης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (Novasports 1 HD, 15:00, Newspao.gr).

Την επιστροφή στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο της Ριζούπολης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (Novasports 1 HD, 15:00, Newspao.gr).

Οι πράσινοι έμειναν στο «0» με τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη Κυριακή και δεν εκμεταλλεύτηκαν το «δώρο» της Λαμίας, η οποία νίκησε με 2-0 τον Άρη.

Πλέον, τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για το Τριφύλλι, το οποίο θέλει οπωσδήποτε να χτίσει νέο σερί νικών για να πλησιάσει στην τετράδα.

Ο Λάσλο Μπόλονι δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Βιγιαφάνιες, Σάντσες, Κουρμπέλη και Μαουρίσιο. Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων Σμύρνης, που θριάμβευσε στα Γιάννενα με το εκκωφαντικό 1-3, θα παραταχθεί χωρίς τους Φατιόν και Τσαμπούρη.

Θυμίζουμε πως στον α’ γύρο ο Παναθηναϊκός νίκησε πολύ δύσκολα τον Απόλλωνα με 1-0 στο ΟΑΚΑ.

Αντίθετα επιστρέφει για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ο Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος μπήκε στην αποστολή μετά από πέντε μήνες και τον τραυματισμό του στο ματς με ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η αποστολή

Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης και Ιωαννίδης

Ανακούφιση στον Παναθηναϊκό, καθώς τα τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκαν την Δευτέρα όλα τα μέλη της ομάδας επέστρεψαν αρνητικά.

Οι τέσσερις παίκτες που διαγνώστηκαν το Σάββατο με COVID-19 έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό και τουλάχιστον δεν «μόλυναν» περισσότερους συμπαίκτες τους, ενώ ο Μαουρίσιο παραμένει στη Βραζιλία και αναμένει το πράσινο φως για να επιστρέψει στην Αθήνα.

Έτσι ο αγώνας της Τετάρτης με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη (15:00) θα διεξαχθεί χωρίς πρόβλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News