Αποκαλύψεις Ράντονιτς για Γκριγκόνις και Γουόλτερς - Οι ατάκες Παπαγιάννη

Αποκαλύψεις Ράντονιτς για Γκριγκόνις και Γουόλτερς - Οι ατάκες Παπαγιάννη

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς και του Γιώργου Παπαγιάννη στη Σ.Τ της Ρόδου ενόψει του αυριανού Σούπερ Καπ.

Αναλυτικά:

Ντέγιαν Ράντονιτς: «Κάναμε κάποιες προπονήσεις τις τελευταίες μέρες με τους νέους μας παίκτες και τον Γκριγκόνις. Δυστυχώς, ο Ουόλτερς είναι εκτός και δεν θα παίξει. Αυτή τη στιγμή για εμάς είναι σημαντικό να παίξουμε καλά και στις δύο πλευρές. Η συγκέντρωσή μας είναι στο αυριανό ματς. Ελπίζω πως θα παίξουμε καλά για να κερδίσουμε αύριο».

Γιώργος Παπαγιάννης: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα. Για εμάς η περσινή σεζόν δεν πήγε όπως θα θέλαμε, χάσαμε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Θέλουμε να το αντιστρέψουμε αυτό. Τους ευχαριστώ όλους για την διάκριση αυτή, χωρίς όσους συνεργάστηκα πέρυσι δεν θα τα κατάφερνα. Ευχαριστώ και όσους με ψήφισαν. Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News