Από Παιανία... «Γ. Παπασιδέρης»!

Από Παιανία... «Γ. Παπασιδέρης»!

Η Παιανία δεν δόθηκε, το Κορωπί δεν… αντέχει κι έτσι ο Παναθηναϊκός Β’ αναμένεται να προπονείται στο γήπεδο «Γ. Παπασιδέρης».

Η αρχική σκέψη ήταν να ζητηθεί η Παιανία, με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη να αρνείται να παραχωρήσει τα γήπεδα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να έχει καμία εμπλοκή με τις επαγγελματικές ομάδες του Παναθηναϊκού μολονότι του προσφέρθηκε η προοπτική να πληρώσει η ΠΑΕ ένα επιπλέον μίσθωμα.

Από την άλλη, στο «Γ. Καλαφάτης» η επιβάρυνση στα γήπεδα θα ήταν πολύ μεγάλη…

Τελικά, σύμφωνα με τη Sportday, η β’ ομάδα του τριφυλλιού θα προπονείται στο γήπεδο «Γ. Παπασιδέρης», το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το προπονητικό κέντρο της πρώτης ομάδας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο χλοοτάπητας είναι σε καλή κατάσταση, ενώ θα γίνουν σχετικές εργασίες το προσεχές διάστημα με έξοδα του Παναθηναϊκού και το μοναδικό πρόβλημα είναι η έλλειψη γυμναστηρίου στον χώρο.

Σχετικά με την έδρα του Παναθηναϊκού Β’, αυτή θα είναι το δημοτικό γήπεδο Ασπροπύργου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News