«Αναπόφευκτες οι πωλήσεις στον Παναθηναϊκό - Οι βασικοί υποψήφιοι»

Καθυστερεί λίγο η δόση στους παίκτες

Σύμφωνα με τη «Sportday», στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι πρέπει να πορευτούν και στο δρόμο των πωλήσεων, ώστε να έχουν ευελιξία για την απόκτηση παικτών.

Τα οικονομικά του συλλόγου είναι σε καλύτερη μοίρα σε σχέση με πέρσι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα ανοίγματα στα μεταγραφικά κάτι που γνωρίζουν καλά στην ομάδα και συγκεκριμένα οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης.

Για το λόγο αυτό στο «τριφύλλι» είναι κατά κάποιο τρόπο αναγκασμένοι να προχωρήσουν και σε πωλήσεις με τους Χατζηγιοβάνη και Καμπετσή να είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα οι βασικοί υποψήφιοι για αποχώρηση.

Ήδη οι μάνατζερ των δύο παικτών έχουν αρχίσει το ψάξιμο στο εξωτερικό για μια συμφέρουσα πρόταση για όλες τις πλευρές καθώς και ο Παναθηναϊκός δεν αναζητά ξεπούλημα αλλά πωλήσεις που θα του αποφέρουν και κάποια ικανοποιητικά έσοδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News