Άλλαξε, κατά 9 παίκτες, η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Άλλαξε, κατά 9 παίκτες, η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Μεγάλη διαφορά παρουσιάζει ο φετινός Παναθηναϊκός από τον περσινό σε ότι έχει να κάνει με τις ενδεκάδες…

Οι 11αδα που χρησιμοποίησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι των πρασίνων, με την Γκαμπάλα, είχε μόλις δύο ίδιους παίκτες με αυτή που αγωνίστηκε πριν ένα χρόνο με αντίπαλο την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΙΚ ήταν οι Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής (46′ Βιγιαφάνιες), Μολέντο, Ιβανόφ, Λεντέσμα, Ζέκα, Γουακάσο (70′ Λέτο), Ιμπάρμπο (88′ Λουντ), Μπεργκ.

Από την άλλη πλευρά στο παιχνίδι με την Γκαμπάλα έπαιξαν οι Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέδο, Χουλτ, Χατζηγιοβάννης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Άλτμαν, Μολίνς.

Οι μόνοι παίκτες που αγωνίστηκαν και στα δύο παιχνίδια είναι ο Μολέδο και ο Ζέκα, ενώ ο Λουντ που έπαιξε ως βασικός με την Γκαμπάλα, μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με την ΑΙΚ.

Χτίζουμε ταμείο ενόψει των ευρωπαϊκών επαναληπτικών! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News