Άγνοια Αλαφούζου για Βοτανικό

Μπακογιάννης: «Αύριο το πρωί μπορεί να ξεκινήσει ο Βοτανικός»

Η συμφωνία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Κώστα Μπακογιάννη στους βασικούς άξονες του χρηματοδοτικού πλάνου για τη Διπλή Ανάπλαση σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα θα αναμειχθεί στη συζήτηση και η ΠΑΕ.

Ο ρόλος της στο πρότζεκτ είναι ήσσονος σημασίας συγκριτικά με τον Δήμο Αθηναίων και τον Ερασιτέχνη ωστόσο είναι αναγκαία η συμμετοχή της για να υλοποιηθεί το πρότζεκτ. Διότι αν η ΠΑΕ δεν υπογράψει σύμβαση με τον Δήμο ότι θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο ποδοσφαίρου τότε ουσιαστικά το έργο καθίσταται ανενεργό.

Πάντως μέχρι στιγμής η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού δεν έχει καμία ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη ή τον Δήμο. Τα διοικητικά στελέχη του Τριφυλλιού μαθαίνουν τις εξελίξεις από τον Τύπο και τονίζουν ότι δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί τους.

Αντίστοιχοι είναι οι ισχυρισμοί από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου. Πάντως δεν αποκλείεται ο Αλαφούζος να έχει μάθει πληροφορίες από άλλους διαύλους αφού ειδικά με τον νέο δήμαρχο της Αθήνας διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και έχει πολλούς κοινούς γνωστούς.

Πηγή: Livesport

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News