Αυτό έπαιξε ρόλο για Χουλτ

Αυτό έπαιξε ρόλο για Χουλτ

Ο Νίκλας Χουλτ σχολίασε το γεγονός το οποίο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά, ήμασταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο, δεν ήταν το ίδιο καλή η εικόνα μας.

[ads2]

Ίσως το γεγονός ότι η ομάδα έδωσε ένα δεύτερο παιχνίδι μέσα σε δυο ημέρες, με μια προπόνηση ουσιαστικά, να έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Όταν ο αντίπαλος σκόραρε, τότε τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για εμάς, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να βγάλουμε χαρακτήρα και να πάρουμε τη νίκη που θέλαμε», είπε αρχικά ο Σουηδός μπακ.

Όσο για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, απάντησε: «Σίγουρα είναι καλό να είσαι στην πρώτη θέση, αλλά είναι ακόμα αρκετά νωρίς. Πιστεύω πως πρέπει να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, έτσι ώστε στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα καταφέρουν να παραμείνουν στην κορυφή. Αν συνεχίσουμε έτσι, με την ίδια νοοτροπία, νομίζω πως μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News