Αυτά δούλεψε σήμερα ο Στραματσόνι

Αυτά δούλεψε σήμερα ο Στραματσόνι

Μετά το πρωινό ρεπό, οι Πράσινοι επέστρεψαν το απόγευμα της Δευτέρας στις προπονήσεις και συνέχισαν για έκτη ημέρα την προετοιμασία τους στην Ολλανδία.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Στραματσόνι μίλησε για λίγη ώρα στους παίκτες του και τους εξήγησε το πρόγραμμα, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες του Τριφυλλιού έκαναν ζέσταμα με ασκήσεις τεχνικής κατάρτισης (πάσα και ντρίμπλα).

Ακολούθως, οι παίκτες του Παναθηναϊκού μοιράστηκαν σε δύο γκρουπ. Οι αμυντικοί έμειναν στο ένα γήπεδο και προπονήθηκαν πάνω στην αμυντική λειτουργία με τον Ομάρ Ντανέσι, ενώ οι μεσοεπιθετικοί πήγαν σε κοντινό γήπεδο και δούλεψαν μαζί με τον Αντρέα Στραματσόνι για περίπου μισή ώρα πάνω στην επιθετική ανάπτυξη με διάταξη 4-2-3-1. Ο Ιταλός τεχνικός έδωσε μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη από τον άξονα, ενώ μόνιμη οδηγία ήταν οι παίκτες του Τριφυλλιού να πασάρουν με μια επαφή και να έχουν καλό συγχρονισμό στις κινήσεις τους.

Στο τελευταίο μέρος της προπόνησης, οι παίκτες του Τριφυλλιού έπαιξαν δίτερμα (δύο δεκάλεπτα) στο μισό γήπεδο με περιορισμό (μέχρι τρία κοντρόλ της μπάλας) και νικήτρια ήταν η ομάδα των Πράσινων με 3-0 (σκόρερ Λουντ, Μίγγος και Αμπέντ).

Με τους Πορτοκαλί έπαιξαν οι Οδ. Βλαχοδήμος, Μέστο, Μολέντο, Μαυρομάτης, Νάνο, Ζέκα, Στάικος, Μπουζούκης, Μπουμάλ, Χατζηγιοβάννης, Κλωναρίδης, ενώ με την ομάδα των Πράσινων οι: Ξενόπουλος, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Ιβανόφ, Χουλτ, Αγγελόπουλος, Μίγγος, Λουντ, Π. Βλαχοδήμος, Χουχούμης, Αμπέντ.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Τέχελεν θα συνεχιστεί την Τρίτη με διπλή προπόνηση.

Novasports.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News