Αδιανόητο: Ο Παναθηναϊκός έκανε 11 τελικές, αλλά χάνει με 1-0 παίζοντας με δέκα! (vid)

Αδιανόητο: Ο Παναθηναϊκός έκανε 11 τελικές, αλλά χάνει με 1-0 παίζοντας με δέκα! (vid)

Για 36 λεπτά ο Παναθηναϊκός παρουσίασε πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο, σημείωσε διψήφιο αριθμό τελικών με πολλούς εκφραστές στην επίθεση, αλλά κατέληξε να χάνει με 1-0 από το Βόλο και μάλιστα να καλείται να παίξει και με 10 στο υπόλοιπο του αγώνα!

Όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα, ο επιθετικός μονόλογος του Παναθηναϊκού ήταν το στοιχείο της συνάντησης με τους Θεσσαλούς να μην απειλούν σε καμία περίπτωση την εστία του Μπρινιόλι.

Ο Παναθηναϊκός έκανε 11 τελικές στα πρώτα 45′ με τους Μακέντα, Παλάσιος, Λούντκβιστ, Αϊτόρ, Βέλεθ και Σάντσες, Αλεξανδρόπουλο να απειλούν την εστία του Κότνικ. Παρόλα αυτά, ο Κώτσιρας έκανε το «δώρο» και οι γηπεδούχοι με κάποιον τρόπο, προηγήθηκαν στο σκορ 1-0 με τέρμα του Βαν Βερτ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Χίγκλερ «χτύπησε» με απευθείας κόκκινη κάρτα στον Σάντσες δημιουργώντας πιο δύσκολες συνθήκες στο Τριφύλλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News