Αδιανόητη απόφαση στην Ιταλία: Θα απαγορευτούν οι πράσινες φανέλες!

Αδιανόητη απόφαση στην Ιταλία: Θα απαγορευτούν οι πράσινες φανέλες!

Από τα πιο… κουφά που έχουν ακουστεί! Από τη σεζόν 2022-2023 θα απαγορευτούν οι πράσινες φανέλες για τις ομάδες της Serie A.

Ως… αντι-εμπορικές χαρακτηρίζονται οι πράσινες φανέλες, λόγω του ίδιου χρώματος με τους αγωνιστικούς χώρος και η ιταλική λίγκα ανακοίνωσε πως από τη μεθεπόμενη σεζόν, εκείνες θα απαγορευτούν από τα γήπεδα!

Καλά… διαβάσατε. Το Football Italia αναφέρει πως αυτό θα ισχύσει και για τα σορτσάκια, αλλά και για τις κάλτσες, διότι οι θεατές κουράζονται από το «πράσινο» και αλλάζουν κανάλι!

Τη σεζόν 2021/2022 η Αταλάντα φόρεσε πράσινη εμφάνιση, ενώ πρασίνου χρώματος ήταν και η δεύτερη φανέλα της Λάτσιο. Αυτές θα απαγορευτούν. Ωστόσο, γεννώνται ερωτήματα για το τι θα συμβεί με την Σασουόλο, η οποία έχει ριγέ εμφάνιση με πράσινο και μαύρο χρώμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News