25-09-16 Κουπόνι ΟΠΑΠ: Προτάσεις με βάση το Καμπιονάτο

prognostika-stoiximatos

Μεγάλη γκάμα παιχνιδιών μας περιμένει και σήμερα Κυριακή, αφού προκύπτουν επιλογές τόσο από την Ευρώπη, όσο και από την δική μας Σούπερ Λιγκ.

1768. Τορίνο – Ρόμα: Πάντα υπολογίσιμη δύναμη η Τορίνο και δη στο γήπεδο της. Τις ευκαιρίες της θα της κάνει απέναντι στην Ρόμα, αλλά και οι «τζιαλορόσι» είναι μια ομάδα που σπάνια να μην βρει δίχτυα. Αμφίρροπη σε σημείο η αναμέτρηση, όπως θα κρατήσουμε το goal/goal σε απόδοση 1,55 στον ΟΠΑΠ και 1,65 στην Interwetten.

1818. Λεβαδειακός – Κέρκυρα: Τέρμα τα αστεία για τον Λεβαδειακό, που μετά από δύο σερί ήττες δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια και ειδικά όταν αντίπαλος της είναι μια ομάδα με τον ίδιο ακριβώς στόχο. Λίγο η έδρα, λίγο και η εμπειρία μας ωθούν προς τον άσο. Σημείο που πληρώνει 2,05 στον ΟΠΑΠ και 2,20 στην Vistabet.

1862. Φιορεντίνα – Μίλαν: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση το βράδυ, αφού δύο παραδοσιακές δυνάμεις της Serie A κοντράρονται μεταξύ τους. Πολύ πιο σταθερή η απόδοση της Φιορεντίνα, που δείχνει σοβαρή τόσο αμυντικά, ενώ και μπροστά την βρίσκει την άκρη. Λόγω έδρας το προβάδισμα είναι δικό της και ο άσος πληρώνει 2,10 στον ΟΠΑΠ και 2,20 στην Betshop.

Πηγή : στοίχημα κουπόνι

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News