Μεταγραφικά σενάρια με... δύο από Αργεντινή

Μεταγραφικά σενάρια με... δύο από Αργεντινή

Δημοσίευμα στην Αργεντινή αναφέρει πως άνθρωπος του Παναθηναϊκού παρακολούθησε τον μεσοαμυντικό Γκαστόν Κάμπι και τον μεσοεπιθετικό Ρικάρντο Νόιρ της Ράσινγκ Κλουμπ. 

Συγκεκριμένα το σάιτ racing.com.ar αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός εξετάζει τις περιπτώσεις δύο παικτών της Ρασίνγκ Κλουμπ, του μεσοαμυντικού Γκαστόν Κάμπι και του μεσοεπιθετικού Ρικάρντο Νόιρ.

[ads2]

Όπως επισημαίνουν οι Αργεντινοί, δύο άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση της Ρασίνγκ Κλουμπ με την Αρχεντίνος Τζούνιορς (2-2) για να τσεκάρουν τον 25χρονο Αργεντινό αμυντικό χαφ της Ρασίνγκ, Γκαστόν Κάμπι, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φαίνεται πως εντυπωσιάστηκαν από τον 29χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Ρασίνγκ, Ρικάρντο Νόιρ, ο οποίος μάλιστα χρίστηκε και σκόρερ ισοφαρίζοντας σε 2-2. Ο Νόιρ παίζει κυρίως στα δεξιά της επίθεσης, αλλά έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στην κορυφή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News