Η ατάκα του Πέτριτς για την... ασίστ του!

Η ατάκα του Πέτριτς για την... ασίστ του!

Ο Μλάντεν Πέτριτς είπε την ατάκα του μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, σχετικά με το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού, καθώς όπως έλεγε… δική του ήταν η ασίστ.

Συγκεκριμένα, ο Κροάτης επιθετικός ήταν εκείνος που άφησε τη μπάλα να περάσει έπειτα από την πάσα του Μέστο, βλέποντας πως έρχεται πίσω του ο Εσιέν, ο οποίος τελείωσε τη φάση.

[ads2]

«Δική μου είναι η ασίστ στο δεύτερο γκολ, έτσι δεν είναι;», είπε ο Πέτριτς, για να λάβει την απάντηση. «Όχι βέβαια. Του Μέστο είναι. Εσύ δεν έρχεσαι σε επαφή με τη μπάλα». Ο Κροάτης το συνέχισε, λέγοντας.

«Μα τι να την κάνω την επαφή; Δεν είδες τι έκανα; Δες τι έκανα», εννοώντας φυσικά την απόφασή του να μην τελειώσει τη φάση, αλλά να αφήσει τη μπάλα να περάσει για τον Εσιέν. «Η στατιστική θα γράψει Μέστο», του είπαν, με τον Πέτριτς να αστειεύεται ξανά λίγο πριν μπει στο πούλμαν. «Ποια στατιστική; Δεν λέει πάντα την αλήθεια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News