Νέα ταλέντα για την ακαδημία!

Νέα ταλέντα για την ακαδημία!

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού αρχίζουν ένα πρόγραμμα αξιολόγησης των ταλέντων τους με στόχο τον εντοπισμό των καλύτερων.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Τι είπαν Αλαφούζος – Ρόκα – Πογιάτος για την απόκτηση χαφ

Αγωνία για Τζάκσον

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Ξεκινά το πρόγραμμα αγωνιστικής αξιολόγησης των αθλητών που ανήκουν στις Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού με στόχο την ανίχνευση νέων ταλέντων και την άμεση ένταξή τους στην κεντρική Ακαδημία του Συλλόγου μας.

Στην ιστορική έδρα της Λεωφόρου, θα δοκιμαστούν οι μικροί ποδοσφαιριστές σε ασκήσεις τεχνικής κατάρτισης και αγώνες μεταξύ των επίλεκτων.

Οι αθλητές που θα ξεχωρίσουν, θα κληθούν στο νέο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού για να συμμετάσχουν στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου, με υπεύθυνο τον διευθυντή της πράσινης Ακαδημίας κ. Γιάννη Σαμαρά και τους συνεργάτες του προπονητές.

Το Πρόγραμμα ξεκινά με την ηλικιακή κατηγορία των Παίδων (έτος γέννησης 2000-2001), το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου, με περίπου 60 επίλεκτους ποδοσφαιριστές των Σχολών μας να συμμετέχουν σε προπόνηση και αγώνες επίδειξης, παρουσία των προπονητών και των σκάουτερς των τμημάτων υποδομής, καθώς και του Προέδρου των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού κ. Γιώργου Καπουράνη και του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Βασίλη Κωνσταντίνου.

Το Σάββατο (15/11) μετά τη συνέχεια οι αθλητές, οι γονείς και οι υπεύθυνοι των συνεργαζόμενων σχολών, θα τύχουν υποδοχής από κλήρωση των αγώνων επίδειξης θ’ ακολουθήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο και στη υς εκπροσώπους των Σχολών Ποδοσφαίρου και τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σε φιλική δεξίωση προς τιμήν τους”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Eλέγξτε επίσης

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 27/9/2020 - 2186: Αποτελέσματα - Οι τυχεροί αριθμοί

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 27/9/2020 – 2186: Αποτελέσματα – Οι τυχεροί αριθμοί

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 24/9/2020 – 2185: Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 27/9/2020 – 2186: Δέκα συνεχόμενα τζακ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.