Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Εξάστερου

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στην Πόλη

H φετινή Ευρωλίγκα ολοκληρώθηκε με τον πιο οδυνηρό τρόπο για τον Παναθηναϊκό Superfoods και πλέον στρέφει την προσοχή του στα πλέι οφ και τους τελικούς του πρωταθλήματος, μιας και θέλει να ξαναπάρει τα σκήπτρα του πρωταθλήματος.

Από σήμερα (29/4), οι “πράσινοι” επιστρέφουν στα παρκέ, ύστερα από το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Τσάβι Πασκουάλ, και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τα ημιτελικά της Basket League. Μπορεί ακόμα να μην ξέρουν τον αντίπαλο τους, αλλά θα πρέπει να είναι έτοιμοι για όποιον και αν αντιμετωπίσουν.

Η λογική λέει πως το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, η οποία παίζει με το Ρέθυμνο, όπου δύσκολα ή εύκολα θα ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο, και έτσι κόντρα σε μια ομάδα που σημείωσε 2 νίκες στην κανονική περίοδο (η μία μάλιστα ήρθε δύσκολα και χρειάστηκαν δύο παρατάσεις) θέλει να περάσει “αναίμακτα” για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα κόντρα στον ΟΣΦΠ και να επανακτήσει τα κεκτημένα.

Πάμε ταμείο: Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News