Θέλει να "ξεφτιλίσει" τον Εξάστερο ο Κάλινιτς!

Θέλει να "ξεφτιλίσει" τον Εξάστερο ο Κάλινιτς!

Σίγουρος για την πρόκριση της Φενέρ επί του Παναθηναϊκού είναι ο Νίκολα Κάλινιτς…

Ο Σέρβος φόργουορντ θεωρεί ότι οι Τούρκικη ομάδα είναι ικανή να «σκουπίσει» τον Εξάστερο από το τρίτο παιχνίδι, ενώ τονίζει ότι αν δεν τα καταφέρει στην αυριανή αναμέτρηση θα προκριθεί σίγουρα στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, δείχνοντας διψασμένος να διασύρει το τριφύλλι.

Μπορεί ο Κάλινιτς να μην δίστασε να μιλήσει για «σκούπα», όμως ο Παναθηναϊκός δεν φοβήθηκε ποτέ κανένα, κάτι που μπορεί να καταλάβει κανείς από τα 6 αστέρια που «φωτίζουν» την φανέλα. Οι πράσινοι θα πρέπει να πεισμώσουν και να αποδείξουν σε όλους, για άλλη μία φορά, ότι δεν υπάρχει αντίπαλος που να μπορεί να τους φοβίσει, πόσο μάλλον ο Κάλινιτς.

Δείτε όσα είπε ο Κάλινιτς

«Μπορεί να μην με πιστεύετε, αλλά εμείς πιστεύαμε σε δύο νίκες στο ΟΑΚΑ. Είναι μία πολύ δύσκολη έδρα και όλες οι ομάδες περνούν δύσκολα. Ο προπονητής μας και η ομάδα δεν είχαν κερδίσει ποτέ εκεί. Κι όμως, το πιστεύαμε. Η Φενέρμπαχτσε βελτιώνεται κάθε χρόνο και τα καταφέραμε. Η ενέργειά μας και το επίπεδο της άμυνάς μας είναι πολύ ψηλό.

Αν παίζαμε κάθε ματς στο ρυθμό μας, στο 5-5, ξέραμε ότι θα κερδίζαμε δύο φορές. Μπορούμε να σκουπίσουμε τον Παναθηναϊκό στο τρίτο ματς. Αλλά αν δεν το κάνουμε, τότε θα τελειώσουμε τη δουλειά στο 4ο παιχνίδι. Θέλουμε πολύ να πάμε στο Final Four και τίποτα δεν μας σταματά».

Όλα τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ με μια ματιά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News