Τα "καρφάκια" του Πασκουάλ

Τα "καρφάκια" του Πασκουάλ

[ads]

Ο Τσάβι Πασκουάλ εξέφρασε τα παράπονα που είχε από τους παίκτες του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού Superfoods από την Μπαρτσελόνα με 72-57.

[ads2]

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:
«Κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι από την ημέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Δεν είχαμε καθόλου συγκέντρωση στο παιχνίδι μας, ειδικά στην επίθεσή μας και κάναμε πάρα πολλά λάθη τα οποία πληρώσαμε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο της Μπαρτσελόνα για την τιμή που μου έκαναν. Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που έζησα. Ήταν μια φανταστική υποδοχή από όλους και σίγουρα δε θα την ξεχάσω ποτέ».

Ο Πασκουάλ «επέστρεψε» και πάλι στο αγωνιστικό κομμάτι και είπε: «Δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό στο παιχνίδι. Και αυτό το πληρώσαμε. Είχαμε πολλά άστοχα σου, πολλά χαμένα λέι απ και πολλές λάθος επιλογές. Όλα αυτά δε θα μπορούσαν να μας «οδηγήσουν» σε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News