Τα δεδομένα της πώλησης Μπεργκ

Τα δεδομένα της πώλησης Μπεργκ

Μία ανάσα από την Αλ Αϊν βρίσκεται πλέον ο Μάρκους Μπεργκ…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Contra.gr, μετά την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλο από την θέση του τεχνικού διευθυντή, το θέμα της μεταγραφής του Μπεργκ το έχει αναλάβει το νομικότμήμα της ΠΑΕ, σε συνεργασία με τον Αγησίλαο Τουμαζάτο, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το οικονομικό σκέλος. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται από έμπιστο άτομο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Παναθηναϊκός θέλει το καθαρό ποσό της παραχώρησης του Μπεργκ να φτάσει τα 3 εκ. ευρώ, με την προσφορά των Αράβων να μην είναι πολύ μακριά (2.3 εκ. ευρώ). Ακόμα οι πράσινοι σκέφτονται και το ενδεχόμενο να κρατήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης, σε περίπτωση που ο Μπεργκ πάρει μεταγραφή στο μέλλον από την Αλ Αϊν.

Πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία, κάτι που αναμένεται να επιτευχθεί μέχρι την προσεχή Τρίτη.

Παίζονται οι προκρίσεις στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News