Συλλαλητήριο για την ΠΑΕ το φιλικό με την Ούνιξ στο ΟΑΚΑ!

Η 12άδα του Παναθηναϊκού στο ματς με την ΤΣΣΚΑ

Από την στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκδήλωσε ενδιαφέρον για εμπλοκή στην ΠΑΕ, οι φίλοι των πρασίνων έχουν κατακλύσει τα social media, με μηνύματα που τάσσονται υπέρ του.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ όμως δεν αρκείται σε αυτό, αφού θέλει να δει την έμπρακτη στήριξη του κόσμου στο όραμα που έχει για τον Παναθηναϊκό.

Αυτό που επιδιώκει είναι ο κόσμος της ομάδας να συσπειρωθεί και να του αποδείξει την στήριξη εντός γηπέδου και αυτό γιατί θεωρεί ότι ότι ένας οργανισμός με δεκάδες χιλιάδες μέλη είναι πανίσχυρος.

Οι άνθρωποι που συνομιλούν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΚΑΕ έχει την προσδοκία ότι θα προκύψει μεγάλη προσέλευση του κόσμου στο φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκό με την Ούνιξ Καζάν την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ.

Ένα γεμάτο γήπεδο θα ήταν η μεγαλύτερη ώθηση που θα μπορούσε να έχει ο Δημήτρης Γιανακόπουλος, ώστε να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Ταμείο με Champions League και «Επίσημη Αγαπημένη»: Δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News