Scouting Report: Μάρτιν Ντούμπραβκα

Σενάρια για Ντουμπράβκα ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Σλοβάκου διεθνή κίπερ Μάρτιν Ντούμπραβκα. 

Το newspao.gr περνάει από “ακτινογραφίες” τον 28χρονο τερματοφύλακα και σας παρουσιάζει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του.

Ο πανύψηλος (1.90) τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε μόλις τρεις ομάδες, την Ζίλινα, την Έσμπιεργκ και την Σλόβαν Λίμπερετς. Το συμβόλαιό του με την τελευταία ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, άρα αν ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να τον αποκτήσει, τότε δεν θα του κοστίσει κάτι.

Στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του, τώρα, διακρίνεται για τις εκτινάξεις του (όταν είναι εύστοχες είναι εντυπωσιακές) και το μακρινό (και εύστοχο) βολέ του. Τέλος, σημαντικό είναι και ότι κρατάει τη θέση του, δηλαδή δύσκολα θα βρεθεί εκτός εστίας σε ανύποπτη φάση.

Στα αρνητικά του παιχνιδιού του είναι το πρόβλημα που έχει στις εξόδους και ότι κάποιες φορές αντιμετωπίζει πρόβλημα στο να υπολογίσει το που θα πέσει.

Γενικότερα, πρόκειται για έναν αρκετά μέτριο τερματοφύλακα, ο οποίος όμως -αν τελικά έρθει- θα πάρει θέση αναπληρωματικού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News