ΜΑΓΚΑΣ Παναθηναϊκός νίκησε με... 9 παίκτες τη Λάρισα!

ΜΑΓΚΑΣ Παναθηναϊκός νίκησε με... 9 παίκτες τη Λάρισα!

Ο Παναθηναϊκός έχασε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ευκαιρίες να τελειώσει το ματς, ισοφαρίστηκε, έμεινε με… 9 παίκτες, αλλά η πράσινη και μαχητική ψυχή κατάφερε να πάρει το ματς (2-1)!
Χρυσό γκολ από τον εκπληκτικό Χίλιεμαρκ. Το 1-0 είχε κάνει ο Βιγιαφάνιες…

Ο πρώτος διαιτητής δεν έδωσε δύο πέναλτι του Ζίζιτς πάνω στον Μολέδο στο πρώτο ημίχρονο (στο 3’ και στο 18’) και έδωσε το τρίτο που έγινε από τον Ρέντζα στον Μολίνς στο 49ο λεπτό.

Ο Σιλά αποβλήθηκε στο 77’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ ο Άλτμαν με ανόητη ενέργεια στο 84’ κλώτσησε τον πεσμένο Ντέλετιτς στο κεφάλι και είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέδο, Χουλτ, Σιλά, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες (82’ Αλτμαν), Λουντ (90’ Ρέις), Μολίνς (86’ Μουνιέ).

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φάρκας, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (68’ Περόνε), Λεοζίνιο, Ντέλετιτς (88’ Λαγός), Μασούρας, Ναζλίδης (92’ Γιαννιτσάνης).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News