Κρίσιμη εβδομάδα στον Παναθηναϊκό Superfoods

Κρίσιμη εβδομάδα στον Παναθηναϊκό Superfoods

Mέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σημαντικά πράγματα σχετικά με το ρόστερ του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

“Πυρετώδης” είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού Superfoods. Οι “πράσινοι”, επιθυμούν να διατηρήσουν τους περισσότερους παίκτες, που είχαν θετική παρουσία, στο ρόστερ τους ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί περισσότερο δεμένη σε σχέση με την χρονιά που μόλις τελείωσε.

Αρχικά, τα μέτωπα των παικτών που μπορούν άμεσα να ανανεωθούν, Ρίβερς, Γκάμπριελ και Σίνγκλετον ώστε να στηθεί ο κορμός και τα βασικά “γρανάζια” της “πράσινης” μηχανής να μείνουν αναλλοίωτα.

Το μεγάλο στοίχημα “ακούει” στο όνομα Μάικ Τζέιμς. Επιθυμία ομάδας και προπονητή είναι ο Αμερικανός να παραμείνει στην ομάδα όμως ο ίδιος ζήτησε χρόνο στη διοίκηση προκειμένου να μπορέσει να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Βέβαια, έχει διαμηνύσει ότι αν δεν γίνει αυτό θα επιστρέψει στην Ευρώπη μόνο για το “τριφύλλι”.

Αν τελικά μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τότε ο Παναθηναϊκός θα ψάξει δύο παίκτες, αμφότερους από το πάνω ράφι.

Πέντε «μπομπάτες» αποδόσεις από 3.50 μέχρι 34.00… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News