Έκαναν ξανά το θαύμα τους για τον ΠΑΟΚ

Φουλ επίθεση Παναθηναϊκού για το -6

Με κόσμο θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και για μια ακόμη φορά όλες οι αποφάσεις συνηγορούν (όλως τυχαίως) υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αυτό συμβαίνει για το λόγο ότι δεν βγήκε η απόφαση από την Πειθαρχική Επιτροπής τη ΕΠΟ για την τιμωρία των φιναλίστ του κυπέλλου (ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) για τα επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί των δύο “δικεφάλων” στον τελικό του θεσμού.

Στη δίκη παρέστη και ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Κάρμης, ο οποίος είπε στην αγόρευσή του ότι: «Σέβομαι την κοινή προσπάθεια ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να μειώσουν τις συνέπειες. Τα επεισόδια όμως ήταν εξαιρετικά εκτεταμένα, από δικούς τους φιλάθλους. Δεν μπορούμε να ρίχνουμε το φταίξιμο στην ΕΠΟ. Η ΕΠΟ δεν έχει οπαδούς. Αν για ένα κουτάκι μπύρας δημιουργείται αποστροφή για το ποδόσφαιρο, φανταστείτε τι αποστροφή δημιουργούν τα γεγονότα του τελικού. Να επιβληθούν ποινές με την ίδια αυστηρότητα με την οποία επιβάλλονται στον Παναθηναϊκό».

Έτσι οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν με τους φιλάθλους τους το Τριφύλλι στην 6η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος (31/5), καθώς δεν μεσολαβεί το απαιτούμενο πενθήμερο ανάμεσα στις δύο ημερομηνίες.

Τελικοί Κυπέλλων, ευρωπαϊκά εισιτήρια, παραμονές και υποβιβασμοί ξεκαθαρίζουν σήμερα… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News