Δεν υπογράφουν τους διακανονισμούς οι παίκτες!

«Ξεκρέμαστος» ο Παναθηναϊκός: Δεν υπογράφουν τους διακανονισμούς οι παίκτες!

Καμία διάθεση δεν έχουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να υπογράψουν τους διακανονισμούς που έχουν λάβει, καθώς ορισμένες παράμετροι τους κάνουν να μην θέλουν να δεσμευτούν…

Τα έγγραφα των διακονισμών που έλαβαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού προβλέπουν να πληρωθούν το 40% της δόσης του Οκτωβρίου τώρα και το υπόλοιπο 60% στις 2 Φεβρουαρίου από την είσπραξη της δόσης του Μπεργκ. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να υπογάψουν.

Ο μεγάλος προβληματισμός που δημιουργεί αρνητική διάθεση είναι ότι οι παίκτες δε θέλουν να δεσμευτούν. Σε περίπτωση που τα πράγματα γίνουν ακόμα χειρότερα θέλουν να μπορούν να διεκδικήσουν την ελευθερία τους πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος.

Οι ποδοσφαιριστές είναι επίσης επιφυλακτικοί, καθώς δεν μπορεί κανείς να τους εξασφαλίσει ότι η Αλ Αΐν θα καταβάλει τη δόση στην ώρα που πρέπει. Πάντως, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα ακολουθήσει μαζικό κύμα προσφυγών, μιας και η διάθεση να βοηθήσουν το σύλλογο παραμένει, έστω και στα λόγια!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News