Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που θα δοκιμάσει ο Παναθηναϊκός

Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που θα δοκιμάσει ο Παναθηναϊκός

Τέσσερις παίκτες από την ακαδημία της Εράνης θα δοκιμάσει ο Παναθηναϊκός στις δοκιμαστικές προπονήσεις το διήμερο 26 και 27 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στις δοκιμαστικές προπονήσεις της ΠΑΕ είναι οι Μεϊντάνης Διονύσιος, Μπουρδέκας Αναστάσιος , Χρονόπουλος Παναγιώτης και Λαμπρόπουλος Χρήστος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Εράνης

«Ο Α.Π.Σ.. Φιλιατρών Η Εράνη σας ενημερώνει ότι στις 25 και 26 Μαρτίου 2017, τέσσερις (4) αθλητές της θα λάβουν μέρος στις δοκιμαστικές προπονήσεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με σοβαρή δουλεία όλα τα τελευταία χρόνια, από όλους τους προπονητές και τις διοικήσεις που πέρασαν, φτάσαμε στο σημείο αυτό.

Ανέκαθεν η Εράνη βγάζει καλούς ποδοσφαιριστές, με διακρίσεις στην μετέπειτα καριέρα τους, με τελευταίο τον Σταθόπουλο Αντώνη.

Συγχαίρουμε επίσημα ΟΛΟΥΣ τους προπονητές που είχαν υπηρετήσει και υπηρετούν ακόμα τις ακαδημίες, καθώς και όλες τις προηγούμενες διοικήσεις που έχουν περάσει.

Ελπίζουμε σε ακόμη περισσότερες επιτυχίες και αίσιες καταλήξεις.

Εκ του ΔΣ.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News