Υποτίθεται ότι ήρθαν έτοιμοι παίκτες το καλοκαίρι...

Θα βγει Ευρώπη αυτός ο Παναθηναϊκός; Οι βαθμοί που απαιτούνται

Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι φέρεται να έχει γύρω του πολλούς δυσαρεστημένους παίκτες.

Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι φέρεται να έχει γύρω του πολλούς δυσαρεστημένους παίκτες.

Σαν να μην του έφτανε που πρέπει όλους να τους αναστήσει, επιβάλλεται να μην τους χάσει, με τα νεύρα όλων στο Κορωπί να είναι τσίτα λόγω του άθλιου ξεκινήματος.

Το χειρότερο είναι ότι ζυγώνουν ντέρμπι κι αν η συγκομιδή εξακολουθεί μετά το πέρας τους να είναι τραγική ουδείς μπορεί να θεωρήσει τη θέση του σίγουρη ενόψει μέλλοντος.

Αυτή τη στιγμή τα πιο ελπιδοφόρα χαρτιά του κλαμπ είναι οι νεαροί του, αφού στο Φάληρο Αλεξανδρόπουλος και Ζαγαρίτης έδειξαν θρασείς, καλοπροπονημένοι, με αθλητική ικανότητα και άγνοια κινδύνου.

Ο τρόπος που έτρεχαν το γήπεδο κι εκτελούσαν ήταν εντυπωσιακός κρίνοντας από το γεγονός ότι στο πρώτο μέρος ο γηπεδούχος είχε σπείρει τον τρόμο σε τέτοιο σημείο που οι έμπειροι έμοιαζαν να ιδρώνουν και μόνο που έρχονταν σε επαφές με τη μπάλα.

Το πρόβλημα πάντως είναι αυτό ακριβώς, ότι έφτασες να βλέπεις σωσίβιο στους μικρούς , όταν το καλοκαίρι υποτίθεται ανέβασες το μπάτζετ για να πάρεις έτοιμους παίκτες και στο μέσο περίπου της χρονιάς οι περισσότεροι είναι άφαντοι, στρεφόμενοι ξανά στα παιδιά του φυτωρίου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News