Η υπόσχεση του Ζιλμπέρτο (video)

Ο Ζιλμπέρτο... μπορεί να διώξει τον Στραματσόνι

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή “ΠΑΟ… Λεωφόρο” και εμφανίστηκε χαρούμενος που ανέλαβε τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή, αναφέρθηκε στην ανακαίνιση της Λεωφόρου, ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ανέφερε ότι η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό σημαίνει μία μεγάλη πρόκληση σε προσωπικό επίπεδο και εξήγησε ότι περιμένει από την ομάδα να κάνει αυτό που πρέπει.

[ads2]

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Για το πως αισθάνεται που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό: “Αισθάνομαι πολύ ευτυχής που επέστρεψα στην ομάδα, για την οποία τρέφω ιδιαίτερα αισθήματα και είμαι έτοιμος για τη νέα πρόκληση”.

Για τη νέα θέση του: “Είμαι κολακευμένος για την επιλογή της διοίκησης. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Πλέον, οι στόχοι του Παναθηναϊκού είναι και προσωπικοί μου στόχοι”.

Για την ατμόσφαιρα στο “Απ. Νικολαϊδης”: “Δυστυχώς δεν πρόλαβα να παίξω στη Λεωφόρο. Απ’ ότι φαίνεται έχασα πολλά που δεν αγωνίστηκε εδώ. Η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν φανταστική. Η ατμόσφαιρα μπορεί να γίνει πιο “καυτή” από τους φίλους του Παναθηναϊκού και μπορεί να μετατραπεί σε μία… Κόλαση για τους αντιπάλους”.

Για το γήπεδο: “Η εξέδρα είναι πολύ κοντά στο γήπεδο. Για τους αντιπάλους είναι πολύ δύσκολο γιατί είναι λες και έχεις τον 12ο παίκτη μέσα στο γήπεδο. Μετά τις εργασίες που θα γίνουν στο γήπεδο, η ατμόσφαιρα θα γίνει ακόμα καλύτερη. Το γήπεδο θα μετατραπεί σ’ έναν χώρο νίκης”.

Ενώ, τέλος έστειλε μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού: “Το να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό είναι για μένα μία μεγάλη πρόκληση. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη οικογένεια. Κι ως οικογένεια φροντίζει τους ανθρώπους της. Απ’ την ομάδα περιμένω να στηρίζει ο ένας τον άλλον και να συνεργαζόμαστε αρμονικά. Δεν υπάρχουν διαφορετικά μέρη στον Παναθηναϊκό. Μέσω σκληρής δουλειάς, δέσμευσης κι αφοσίωσης θα έρθουν καλύτερες ημέρες για όλους μας”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News