Χτίζει σερί! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναϊκός 82-95: Highlights - Video

Το τρένο έχει μπει στις ράγες κι αρχίζει το ταξίδι του…

Το πράσινο τρένο, η ομάδα που δουλεύει και χτίζει ο Όντετ Κάτας, αρχίζει να διαγράφει πορεία. Συνεχή σημάδια βελτίωσης, επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα με τρομερή εμφάνιση απέναντι στη Μακάμπι, ψυχολογία στα ύψη και ένας τρελαμένος Μάριο να κάνει όνειρα για ευρωπαϊκό αστέρι. Υγεία, τρέλα και ψυχή!

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις εντός των συνόρων αγωνιστικές υποχρεώσεις του, για το εντός έδρας ματς κόντρα στον Ιωνικό (13/3, 20:00). Αν εξαιρέσει κανείς τον Νεμάνια Νέντοβιτς, που ακολουθεί πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων, το απουσιολόγιο για τον Όντετ Κάτας είναι λευκό.

Ο Εξάστερος φορτσάρει απόψε για ακόμα μια εγχώρια νίκη, προκειμένου να συνεχίσει το σερί του και να κάνει ακόμη ένα βήμα για το 39ο πρωτάθλημα Ελλάδος.

Τζάμπολ στο Παναθηναϊκός – Ιωνικός απόψε στις 20:00.

Ουάιτ: «Όλοι καλύτεροι με Χεζόνια»

«Ήταν σήμερα το πρώτο παιχνίδι του Χεζόνια με τον Παπαπέτρου. Πραγματικά είναι μία καλή προσθήκη και μας κάνει όλους να φαινόμαστε καλύτεροι.

Νιώθω υπέροχα. Μου αρέσει πάρα πολύ ο κόουτς Κάτας και ο τρόπος που παίζει. Αισθάνομαι καλά και νομίζω ότι θα βοηθήσω την ομάδα μου ακόμη περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News