Ξεπέρασαν τις 4.000 οι εγγραφές – Στόχος τα 10.000 μέλη

Μια... ανάσα από ακόμη ένα φράγμα

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαρίστησε τους «αιώνια πιστούς» για την τεράστια συμπαράσταση που δείχνουν στον Σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

«Στραβωμένοι παίκτες με Ρόκα-Πογιάτος»

Τέλος δύο από τον Παναθηναϊκό – Πού πήγαν

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

«Η στήριξη τους είναι μοναδική καθώς περίπου 4.200 νέα και παλαιά μέλη, μας δίνουν ώθηση οικονομική και ηθική ώστε να φέρουμε εις πέρας το δύσκολο έργο που αναλάβαμε.

Καθημερινά ο αριθμός των μελών μας αυξάνεται με συνεχείς ανανεώσεις και εγγραφές . Όσοι φίλοι του Συλλόγου θέλουν και έχουν την οικονομική δυνατότητα τους περιμένουμε στη μεγάλη πράσινη οικογένεια για να γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια μας και σύντομα να καταφέρουμε να φτάσουμε τα 10.000 μέλη. Έναν αριθμό που εν καιρώ πανδημίας φάνταζε άπιαστο όνειρο».

Σε ότι αφορά τους αριθμούς την Παρασκευή 7 Αυγούστου έγιναν 23 εγγραφές και 157 ανανεώσεις, το Σάββατο 8 Αυγούστου έγιναν 9 εγγραφές και 6 ανανεώσεις και την Κυριακή 9 Αυγούστου έγιναν 10 εγγραφές και 7 ανανεώσεις.

Συνολικά από 1η Ιουλίου έχουν γίνει 1.799 νέες εγγραφές καθώς και 2.397 ανανεώσεις μελών, άρα ο αριθμός των μελών που έχουν μπει στα μητρώα του Συλλόγου από τις αρχές του προηγούμενου μήνα είναι 4.196.


Eλέγξτε επίσης

Άνοιξε γραφείο εγγραφής μελών στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Συμφώνησε με Τίγκα o Παναθηναϊκός

Στην ομάδα πόλο ανδρών του Παναθηναϊκού θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν ο Δημήτρης Τίγκας. Διαβάζονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.