"Ξεκινάμε από τον Καλάθη.."

"Ξεκινάμε από τον Καλάθη.."

Στην άμυνα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά την νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στους Καλάθη και Παπαγιάννη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προερχόμασταν από μία δύσκολη ήττα και ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε καλά και δυσκολευτήκαμε να βρούμε την αυτοπεποίθηση μας. Δεν αφήσαμε την ΑΕΚ ποτέ να πάρει μεγάλη διαφορά.

[ads2]

Ήμασταν συγκεντρωμένοι αμυντικά και ξέραμε πως ο πολύ ταλαντούχος Μαυροκεφαλίδης θα μας προκαλέσει πρόβλημα. Στο πρώτο ημίχρονο τον κρατήσαμε χαμηλά. Γενικά πιστεύω πως κερδίσαμε το παιχνίδι από την άμυνά μας».

Αναφορικά με την απόδοση των Καλάθη και Παπαγιάννη: «Η δουλειά του Καλάθη είναι να παίζει με τέτοια ενέργεια και η δική μου να τον κάνω να παίζει έτσι. Αυτός είναι ο ρόλος του, να τρέχει την ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Ξεκινάμε από εκείνον.

Ο Παπαγιάννης είναι σε μία διαδικασία ωρίμασης. Δουλεύει πιο σκληρά απ’ ότι στην αρχή και σιγά σιγά αρχίζει να καταλαβαίνει. Σίγουρα, μπορεί να βελτιωθεί. Η υπομονή είναι η σωστή λέξη για τα νέα παιδιά. Το πλάνο για τον Ραντούλιτσα ήταν να τον παίξουν σκληρά και τα κατάφεραν, οπότε ήταν η στιγμή του Παπαγιάννη. Και εκείνος εμφανίστηκε έτοιμος».

«Τα πήγαμε πολύ καλά και απέναντι στον Κούπερ που ουσιαστικά τρέχει την επίθεση της ΑΕΚ. Αμυνθήκαμε πολύ καλά απέναντι του και ο Καλάθης ήταν αυτός που έκανε την καλύτερη δουλειά απέναντι του».

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Φελντέιν δήλωσε: «Ηταν ένα υπέροχο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο και ότι θα είχαν κίνητρο. Ερχόμασταν από ήττα στην Ευρωλίγκα και θέλαμε να βελτιωθούμε. Παίξαμε καλή άμυνα, βάλαμε μεγάλα σουτ και κερδίσαμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News