Ξεκαθαρίζει άμεσα, θετικά ή αρνητικά του Βοτανικού

Μπακογιάννης: «Αύριο το πρωί μπορεί να ξεκινήσει ο Βοτανικός»

Άμεσα θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Βοτανικού για τον Παναθηναϊκό, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Τόσο η Hines όσο και οι Alpha Bank & Τράπεζα Πειραιώς είναι αισιόδοξοι πως το όλο project θα προχωρήσει, ωστόσο -για την ώρα- δεν έχει γίνει κάποια επαφή ουσίας με τη κυβέρνηση. Η μόνη τοποθέτηση είναι η πρόσφατη αισιοδοξία του κ. Μπακογιάννη πως το όλο ζήτημα θα προχωρήσει μετά το τέλος της πρώτης φάσης της πανδημίας.

Θυμίζουμε πως προαπαιτούμενο για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης είναι η αποπεράτωση του εμπορικού κέντρου, της Τεχνικής Εταιρίας “Μπάμπης Βωβός”, καθώς το Mall συνδέεται άρρηκτα με το αθλητικό κέντρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και το ποδοσφαιρικό γήπεδο: χωρίς αυτά δεν παίρνει άδεια λειτουργίας και ο Βοτανικός δεν θα ολοκληρωθεί.

Η Hines, η Alpha Bank, αλλά και η Τράπεζα Πειραιώς πιέζουν να προχωρήσει άμεσα η Διπλή Ανάπλαση, ωστόσο δεν έχουν πρόθεση να περιμένουν για πάντα.

Συνεπώς, το όλο ζήτημα θα ξεκαθαρίσει οριστικά, θετικά ή αρνητικά, αμέσως μετά το τέλος της πρώτης φάσης της πανδημίας.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News