Ξεχνάμε το ΣΕΦ, νέο «εξοχικό» ενόψει!

Σεφ

Στο Ελληνικό επιθυμεί να μετακομίσει ο μπασκετικός Ολυμπιακός μέσα στα επόμενα τρία χρόνια… με το «εξοχικό» του Παναθηναϊκού να μετακινείται μερικά χιλιόμετρα παραπέρα.

Εδώ και περίπου 27 χρόνια ο Παναθηναϊκός κάνει… διακοπές στο Φάληρο. Το ΣΕΦ έγινε γρήγορα η αγαπημένη έδρα του Παναθηναϊκού, όμως οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν τα δεδομένα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ερυθρόλευκοι έχουν πάρει την έγκριση των αρμόδιων φορέων και δεν αποκλείεται μέχρι το 2021 να μετακομίσουν στο Ελληνικό. Το ΣΕΦ θεωρείται αντί – μπασκετικό γήπεδο… αφενός γιατί οι εξέδρες είναι μακριά από το παρκέτο και αφετέρου γιατί η πράσινη παράδοση κυριεύει τους Πειραιώτες.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν με αγωνία για τις εξελίξεις… ενώ στον Ολυμπιακό κινδυνεύουν να χάσουν κάποιο λάβαρο κατά την διάρκεια της μετακόμισης!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News