«Βροχή» οι προτάσεις για στόπερ - Σύντομα η απόκτηση του εκλεκτού

«Βροχή» οι προτάσεις για στόπερ - Σύντομα η απόκτηση του εκλεκτού

Κονγκολό, Βιγιανουέβα και Φαλέτ είναι τα τρία νεότερα ονόματα που προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό για τη θέση του στόπερ.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές εξετάζονται και αυτοί με τη σειρά τους από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr.

Ο 27χρονος Τέρενς Κονγκολό είχε μια πολύ δύσκολη σεζόν στη Φούλαμ, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο. Το ιατρικό του παρελθόν, ίσως, να παίξει ανασταλτικό ρόλο στην επιλογή του εκλεκτού από τον πράσινο τεχνικό.

Φέτος, αγωνίστηκε μόλις μια φορά στην Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στη Γουλβς. Επίσης, το κασέ του είναι στα 3,5 εκατ. ευρώ!

Πιο προσιτός είναι ο 28χρονος Μίκελ Βιγιανουέβα από τη Σάντα Κλάρα στο 1 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, έχει συμμετάσχει και στο φετινό Κόπα Αμέρικα 2021 με την Εθνική Βενεζουέλας κόντρα στο Περού. Στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας έκανε φουλ σεζόν με 29 εμφανίσεις και 1 γκολ.

Τελευταίος ο Σιμόν Φαλέτ με μακρά θητεία στο γαλλικό (κυρίως) και στο γερμανικό ποδόσφαιρο με τις Λοριάν, Μπρεστ, Μετς, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Αννόβερο. Δεν υπολογιζόταν από το τελευταίο για τη φετινή περίοδο και η αξία του έπεσε στις 800.000 ευρώ.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News