Βουγιούκας: «Μου σηκώνεται η τρίχα όταν παίζω στο ΟΑΚΑ»

Με δάκρυα στα μάτια ο Βουγιούκας

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε στην Λέτα Γκαρέτσου και στο podcast «Πέρα από τα όρια»

Ο Ίαν Βουγιούκας μετράει αντίστροφα για μια ακόμα σεζόν στην Euroleague με την φανέλα του Παναθηναϊκού και μιλάει στο podcast «Πέρα από τα όρια» για την μέχρι τώρα διαδρομή του, έχοντας πάντα δίπλα του τον αδελφό του Άλεξ.

«Μπορεί να μην ουρλιάζω, να μην χτυπάω το στήθος μου, να μην τραβάω φανέλες, αλλά είμαι πάντα γεμάτος συναίσθημα και φουλ συγκεντρωμένος λέει ο Ίαν Βουγιούκας και μιλάει με πάθος για τον Παναθηναϊκό, για το πόσο τον εξιτάρει και το δίνει κίνητρο η ομάδα. «Είναι μια νέα εποχή, θα είναι ένα γερό τεστ» λέει ο Ίαν, που βλέπει ότι «ο Παπαγιάννης, ο Μήτογλου και ο Παπαπέτρου είναι εκείνοι που θα καθορίσουν το μέλλον της ομάδας».

Εδώ μπορείτε να ακούσετε όλο το επεισόδιο:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News