Βόβορας: «Ευτυχώς δεν πήγα στον τελικό του ποδοσφαίρου με τον 8χρονο γιο μου»

Βόβορας: «Ενοχλήθηκα, γιατί κάθε παίκτης πρέπει να έχει νοοτροπία άμυνας!»

Ο Γιώργος Βόβορας, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου ενόψει των play-off του πρωταθλήματος της Basket League, αναφέρθηκε και στον τελικό Κυπέλλου.

Ο προπονητής των «πράσινων» ρωτήθηκε εάν υπάρχει κάτι που θα τον έκανε να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι.

Και όπως είπε:

«Παραμονή του τελικού Κυπέλλου του ποδοσφαίρου στο ΟΑΚΑ είπαμε να πάμε με τον γιο μου. Είχαμε πάρει εισιτήρια αλλά έπειτα από συζήτηση που έκανα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού μου είπαν να μην πάω διότι τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα.

Περίμεναν δύσκολες καταστάσεις και προτίμησα τελευταία στιγμή να μην πάω με τον γιο μου στο γήπεδο. Βλέποντας στην τηλεόραση τι έγινε ένιωσα καλά με τον εαυτό μου που δεν έβαλα ένα 8χρονο να μπει σε μία τέτοια διαδικασία και να δει ένα τέτοιο ποδόσφαιρο, μία εικόνα κακή για την ψυχολογία του.

Ένιωσα ότι πήρα την σωστή απόφαση. Δεν θα ήθελα στα playoffs να νιώσει ένας πατέρας ότι πήρε την λάθος απόφαση φέρνοντας το παιδί του στο γήπεδο. Χαιρόμαστε που θα έχουμε κόσμο στα γήπεδα και εύχομαι να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια ήρεμοι με ωραίες καταστάσεις. Εγώ δεν θα αφαιρούσα την δίψα στην ομάδα για την κατάκτηση του τροπαίου».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News