Βόβορας: «Σοκαριστική εικόνα - Δε δικαιούμαστε να λέμε πως πάμε για οκτάδα»

Μέσα σε όλα, έχει «καεί» και το... χαρτί του Βόβορα!

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε με ειλικρίνεια μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις.

Αναλυτικά:

Δείξαμε δύο διαφορετικές εικόνες. Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δεν πρεσβεύει το σύλλογο. Πραγματικά δεν μπορεί οποιοσδήποτε είναι μέρος αυτού του οργανισμού να έχει αυτήν την επιθυμία έξω. Κρατάμε την αντίδραση, αλλά δεν είναι αρκετή αυτή η αντίδραση. Η εικόνα μας ήταν σοκαριστική.

Έβγαλε άσχημα συναισθήματα στον κόσμο. Δεν υπάρχει κάποιος που να μην θέλει να κερδίσει. Πρέπει να κρατήσουμε αυτήν την αντίδραση για να χτίσουμε και να βάλουμε πράγματα στην προσπάθεια.

Η Ζάλγκιρις είχε απουσίες στα γκαρντ, αν τους πιέζαμε, θα κάνανε λάθη. Είχαμε την επιθυμία στο β’ ημίχρονο να τρέξουμε και να επιβάλλουμε τον ρυθμό. Χωρίς αυτό το mentality δεν μπορείς να αντέξει στην Ευρωλίγκα.

Πρέπει να είμαστε ειλικρινής. Έχουμε δώσει πολλά δικαιώματα και δεν μπορούμε να πούμε ότι πάμε για οκτάδα. Δε δικαιούμαστε με την εικόνα που έχουμε.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News