Βοτανικός: Συνάντηση με ΚΑΕ - Ποια είναι η πρόταση του Δήμου

Έτσι θα είναι το γήπεδο του Παναθηναϊκού - Η αποκάλυψη κατασκευάστριας εταιρείας (pics)

Συνάντηση με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ζητήσει ο δήμαρχος Αθηναίων στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Ποια η πρόταση προς την πλευρά των πρασίνων για το μπασκετικό γήπεδο στον Βοτανικό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sdna.gr:

– Η γη θα είναι ιδιοκτησίας του Δήμου Αθηναίων. Οι όροι χρήσεις και λειτουργίας του κλειστού, τα οικονομικά, τα ανταλλάγματα κλπ, θα συμφωνηθούν μεταξύ του Δήμου, του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

– Φορέας υλοποίησης του έργου θα είναι ο Δήμος Αθηναίων, ενώ θα επενδυθούν και ιδιωτικά κεφάλαια. Το κόστος υπολογίζεται περίπου στα 30 εκατ. ευρώ. Στην αρχική συζήτηση έχει γίνει λόγος για χωρητικότητα 10.000 θέσεων, αλλά όπως έχουμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή, αυτό πρέπει να μείνει «ανοιχτό» καθώς θεωρείται σίγουρο ότι οι διοικούντες την πράσινη ΚΑΕ θα ζητήσουν αύξηση της χωρητικότητας.

– Ο χρονικός ορίζοντας κατασκευής και παράδοσης του έργου υπολογίζεται σε 36-48 μήνες από σήμερα. Με δυο λόγια το αργότερο έως το τέλος του 2024 ο Παναθηναϊκός θα μπορεί – εφόσον συμφωνήσει φυσικά με τους προτεινόμενους όρους – να έχει στον Βοτανικό ΚΑΙ το δικό του κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Όλα τα παραπάνω θα μπουν πλέον σε μία… κανονική σειρά από την ερχόμενη εβδομάδα όπου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του κ. Μπακογιάννη με την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες του προτεινόμενου έργου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News