Βοτανικός: Οι όροι, το ενοίκιο και τα έσοδα της ΠΑΕ

Βοτανικός: Οι όροι, το ενοίκιο και τα έσοδα της ΠΑΕ

Ο ρόλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης είναι καθοριστικός. Διότι ο Ερασιτέχνης δεσμεύεται νομικά στο έργο σε αντίθεση με την ΠΑΕ η οποία πρέπει να συμφωνήσει με τον κατασκευαστή του γηπέδου ποδοσφαίρου για τη χρήση του.

Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θα πουν «όχι» σε γήπεδο στο Βοτανικό, αρκεί να ικανοποιηθεί με την πρόταση για το γηπεδικό.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

«Λαπροβίτολα: Δεν έχει παραιτηθεί ο Παναθηναϊκός»

Ο ρόλος Ανουάρ στην μεταγραφή Αντονίτο

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού έχει θέσει δύο προϋποθέσεις για να πει το ναι στο πρότζεκτ, σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport.

Η πρώτη αφορά το οικονομικό σκέλος. Η χωρητικότητα είναι σημαντική για το νέο γήπεδο αλλά το μείζον είναι η κερδοφορία του. Ο Αλαφούζος θέλει τα νούμερα να «βγαίνουν» στον Βοτανικό. Να κατασκευαστεί ένα γήπεδο το οποίο θα διασφαλίζει ότι η ΠΑΕ θα κερδίζει αρκετά χρήματα κάθε χρόνο ώστε να καλύπτει το ενοίκιο που θα είναι υψηλό και ταυτόχρονα θα της αυξήσει τα έσοδα για να συγκροτεί ανταγωνιστικά ρόστερ. Αλλιώς δεν έχει νόημα για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό να μετακομίσει σε έναν χώρο που δεν θα αποδίδει λεφτά ή θα ρισκάρει να τον βάζει μέσα. Αυτό επισήμανε ο Αλαφούζος στον Μπακογιάννη και η απαίτησή του είναι λογικότατη.

Περαιτέρω ο Αλαφούζοε τόνισε στον δήμαρχο Αθηναίων ότι είναι ζωτικής σημασίας για τον Ερασιτέχνη να διατηρήσει σε λειτουργία το Απόστολος Νικολαϊδης μέχρι τη λειτουργία των εγκαταστάσεών του στο Βοτανικό. Επειδή εάν κλείσει νωρίτερα το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας τότε πολλά ερασιτεχνικά τμήματα θα μείνουν άστεγα. Κάτι που θα είναι καταστροφικό για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.


Eλέγξτε επίσης

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 27/9/2020 - 2186: Αποτελέσματα - Οι τυχεροί αριθμοί

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 27/9/2020 – 2186: Αποτελέσματα – Οι τυχεροί αριθμοί

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 24/9/2020 – 2185: Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 27/9/2020 – 2186: Δέκα συνεχόμενα τζακ …

4 Σχόλια

  1. Άν κατάλαβα καλά, ο Παναθηναϊκός θα πληρώνει ένοικο για να χρησιμοποιεί τό γήπεδο; Θά ήθελα μία απάντηση.

  2. Ακριβώς. Χαρίζουμε το παλιό σπίτι ΜΑΣ για να μπούμε νοικάρηδες σε ένα ολοκαίνουργιο, κρίνε μόνος σου αν μας συμφέρει…Εγώ λέω μάλλον όχι…

  3. Νικόλαος
    Στην ουσία ο Γιαννακόπουλος τα είπε αυτά ,αλλά το πιο γελοίο της υπόθεσης ίνας που δεν υπάρχει από τότε ένας Παναθηναϊκος δημοσιογράφος να μας τα γράψει σε βάθος και να δούμε πιο είναι το συμφέρων του συλλόγου .
    Θέμα γηπεδικό και γράφεται σε δέκα αράδες (λυπητερό δεν είναι;)και αν είναι το σοβαρότερο από όλα .
    Νικόλαος Σταύροπουλος

  4. Την ίδια ερώτησή έχω να κάνω, εάν δηλαδή στο γήπεδο του ο Παναθηναϊκός θα πληρώνει ενοίκιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.