Βοτανικός: «Έξτρα νόμος για το γήπεδο μπάσκετ»

Αυτές είναι οι μακέτες του νέου πλάνου για το Βοτανικό - Με γήπεδο μπάσκετ (pics)

Σύμφωνα με την εκπομπή After του SDNA, η Πολιτεία κάνει σκέψεις για κατασκευή γηπέδου μπάσκετ στον Βοτανικό μέσα από έναν έξτρα νόμο, την ώρα που είναι έτοιμη να προχωρήσει το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Κώστας Μανωλιουδάκης ανέφερε ότι «Αυτό που έχω να πω είναι ότι από πλευράς Πολιτείας δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να ενταχθεί με έξτρα νόμο το γήπεδο μπάσκετ στο υπάρχον σχέδιο. Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί αλλιώς να γίνει τροποποίηση του νόμου της Διπλής Ανάπλασης. Θα χρειαστεί ένα διάστημα για να περάσει από το ΣτΕ και όλες τις σχετικές διαδικασίες. Μεταφέρω ως σκέψη το να προχωρήσει η Διπλή Ανάπλαση ως έχει και εν συνεχεία να φτιαχτεί γήπεδο μπάσκετ σε όμορο οικόπεδο.

Τώρα άλλωστε πλέον υπάρχει η χρηματοδότηση που την έχει βρει ο Δήμος, με ένα μίγμα κρατικών τρόπων και τραπεζών για να προχωρήσει η Διπλή Ανάπλαση κανονικότατα. Από τη στιγμή που υπάρχει χρηματοδότης μπορεί να τρέξει άμεσα το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης. Να σημειώσουμε πως το οποιοδήποτε γκρέμισμα της Λεωφόρου προβλέπεται μετά την ολοκλήρωση του χτισίματος του γηπέδου. Η αρχική συμφωνία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Δήμο φαίνεται πως έχει πάει στο συρτάρι. Με βάση το νόμο της Διπλής Ανάπλασης, οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη θα ανήκουν στον Ερασιτέχνη και το ποδοσφαιρικό γήπεδο θα νοικιαστεί στην ΠΑΕ για 49 χρόνια. Όλα αυτά δεν μπορούν να τροποποιηθούν εφόσον δεν αλλάξει ο νόμος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News