ΒΟΜΒΑ με Βιγιαφάνες!

ΒΟΜΒΑ με Βιγιαφάνες!

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Αργεντινού ποδοσφαιριστή αναφέρουν ότι οι “πράσινοι” έχουν μπει δυναμικά για την απόκτησή του.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ιντεπετιέντε για να κλείσειτον Λούκας Βιγιαφάνες που ξεχωρίζει με την φανέλα του Παναιτωλικού.

[ads2]

Για μια ακόμη μεταγραφή κινείται ο Παναθηναϊκός με τους πράσινους να έχουν κάνει κίνηση για τον Λούκας Βιγιαφάνες του Παναιτωλικού.

Ο Αργεντινός εξτρέμ ανήκει στην Ιντεπετιέντε, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον αργεντίνικο σύλλογο και θέλει να αποκτήσει άμεσα τα δικαιώματα του 25χρονου άσου.

Ο Βιγιαφάνιες τα πάει εξαιρετικά φέτος και σε 20 αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου έχει έξι γκολ και 5 ασίστ, με τον Αντρέα Στραματσόνι να έχει… ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του, καθώς έχει πειστεί πως μπορεί να βοηθήσει το «τριφύλλι» στα άκρα της επίθεσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News