Βλαχοδήμος: «Φάγαμε δύο γκολ από βλακεία»

Βλαχοδήμος: «Φάγαμε δύο γκολ από βλακεία»

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ τόνισε πως οι «πράσινοι» έπρεπε να έχουν καθαρίσει το παιχνίδι μετά το 2-0.

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, έθεσε ως στόχο του Παναθηναϊκού την κατάληψη της πρώτης θέσεις στα play-offs. Τι είπε για την αγωνιστική του κατάσταση.

[ads2]

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, βάλαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε το 2-0 με την αρχή του δευτέρου και εκεί έπρεπε να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Φάγαμε όμως δύο γκολ από βλακεία. Δεν έπρεπε να τα φάμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε αρχικά ο Βλαχοδήμος.

Αναφορικά με την αγωνιστική του κατάσταση τόνισε: «Έχω ωριμάσει και γίνομαι όλο και πιο ήρεμος. Όσο πιο πολλά παιχνίδια παίζω είναι καλύτερα για εμένα. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα ανεβαίνω. Μου έκανε καλό το ότι βρέθηκα στην Γαλλία. Δύσκολα βγάζω ενενήντα λεπτά σε υψηλό επίπεδο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News