Βιγιαφάνιες: Αρκεί να έχει μυαλό στο κεφάλι

Ανέβασε Μέσι και Μαραντόνα ο Βιγιαφάνιες (pic)

Στο Κορωπί όσοι τον βλέπουν λένε ότι είναι αποφασισμένος να αποδείξει ότι ο Παναθηναϊκός ορθώς τον εμπιστεύτηκε ξανά.

Παρότι μετά το επεισόδιο με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη ο Λούκας Βιγιαφάνιες βρέθηκε ξανά σε θέση κατηγορούμενου, ουδείς μπορεί να πει ότι ο Αργεντινός δεν έχει προσόντα για να βοηθήσει το κλαμπ.

Πέρυσι ο Λάζλο Μπόλονι δεν καταλάβαινε τον Αργεντινό: το ποδόσφαιρο του Ρουμάνου ήθελε δύναμη, τρέξιμο και πίεση – δεν ήταν για αρτίστες κι όχι τυχαία μαζί του είχαν κι οι άλλοι μπαλαδόροι προβλήματα.

Φέτος του Αργεντινού του κάνανε τη ζωή πιο δύσκολη φέρνοντας τον Βιτάλ και τον Λούντκβιστ που περιορίζουν περισσότερο τις στιγμές που ο Λούκας μπορεί να πάρει τη μπάλα και να κάνει τα δικά του. Το θέμα είναι να μην το βάλει κάτω.

Μολονότι «δεκάρι» στην ψυχή και εμφανώς εξαρτημένος από την κατάχρηση μπάλας, το ζητούμενο είναι να βρει χώρο στο γήπεδο ώστε να στήσει το στρατηγείο του. Υπάρχουν παιχνίδια που θες να σε βοηθήσουν οι πιο ακριβοπληρωμένοι σου παίκτες με έφεση στις προσωπικές ενέργειες.

Όταν ο Βίγια αρχίσει τα δικά του είναι απολαυστικός: παρεκκλίνει, συγκλίνει, γίνεται ο παραπάνω παίκτης στη μεσαία γραμμή και ο κρυφός φορ στην επίθεση. Αρκεί να έχει το μυαλό στο κεφάλι του και όρεξη για μπάλα, αφού κατά τα άλλα το αίμα του βράζει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News