Βέργης: «Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά στις πιο κρίσιμες 40-50 ημέρες της ιστορίας του»

Βέργης - Αποκαλύψεις: «Θα έχουν κριθεί όλα για Βοτανικό πριν τα Χριστούγεννα»

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης σχολιάζει τη συνέντευξη Τύπου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τον Βοτανικό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη Livesport:

Σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας του, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. έχει την ευτυχία να βρίσκονται στην ηγεσία του άνθρωποι οι οποίοι έχουν ήθος, γνώσεις και αγάπη για τον σύλλογο.

Σέβονται και υπερασπίζονται τον Παναθηναϊκό, την ιστορία και τον κόσμο του. Η χθεσινή παρουσία στη συνέντευξη Τύπου των κ.Μαλακατέ, Βρανόπουλου και Παυλόπουλου απέδειξε ξανά ότι το μέγα γηπεδικό θέμα του Τριφυλλιού χειρίζονται, από την πλευρά του Ερασιτέχνη, άνθρωποι οι οποίοι έχουν μόνο έναν γνώμονα: το καλό του Παναθηναϊκού.

Δίχως φανφάρες , εγωισμό ή προσπάθεια να προβάλουν εαυτούς και, κυρίως με απόλυτο σεβασμό προς όλο τον κόσμο –είτε είναι υπέρ είτε κατά του πρότζεκτ Βοτανικός- έδωσαν απαντήσεις και θεωρώ ότι κάλυψαν όλο το φάσμα των θεμάτων που αφορούν τον Ερασιτέχνη. Απόλυτα ενωτικοί, όπως έχει ανάγκη ο σύλλογος, ο οποίος έχει πληγεί από τη διχόνοια…

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά στις πιο κρίσιμες 40-50 ημέρες των τελευταίων ετών της ιστορίας του. Αλλά έχει, επαναλαμβάνω, σοβαρούς ανθρώπους να χειρίζονται αυτό το κορυφαίο, για τον σύλλογο θέμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News