Βάζει «φωτιά» στην Basket League ο Ολυμπιακός!

Βάζει «φωτιά» στην Basket League ο Ολυμπιακός!

Το φως της δημοσιότητας είδε η είδηση ότι ο Ολυμπιακός σκέφτεται να παραχωρήσει τα τηλεοπτικά του δικαιώματα για τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος στην Nova βάζοντας «φωτιά» με το «καλησπέρα» της επιστροφής τους.

Πάντως αυτό που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση και δείχνει ότι υπάρχει φωτιά πέρα από τον καπνό είναι το γεγονός ότι τον Ολυμπιακό δεν έχει βγει κανείς να διαψεύσει τη συγκεκριμένη είδηση.

Nα θυμίσουμε ότι η ΕΡΤ έχει την κεντρική διαχείριση της Basket League και σίγουρα μια τέτοια εξέλιξη θα φέρει πολλά προβλήματα στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ΑΕΚ πέρσι άφησαν στην άκρη καλύτερα συμβόλαια από την Cosmote TV για να μετακομίσουν στην ΕΡΤ.

Οι εξελίξεις θα δείξουν αν στον Ολυμπιακό ανεβήκαν στην Basket League για να βάλουν «φωτιά» και να κάνουν ζημιά στο πρωτάθλημα.

Πηγή: onsports.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News