Βαθμολογία: Όλοι απομακρύνθηκαν από τον Παναθηναϊκό - «Τελικός» με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Βαθμολογία: Όλοι απομακρύνθηκαν από τον Παναθηναϊκό - «Τελικός» με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Η σκανδαλώδης διαιτησία του Εσθονού, Κρίστο Τοχβέρ είχε βαθμολογικές επιπτώσεις για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βυθίστηκε για τα καλά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, καθώς και ο Άρης, και ο ΠΑΟΚ, και η ΑΕΚ αύξησαν τη διαφορά τους από το Τριφύλλι!

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Παναθηναϊκός, όχι μόνο βγήκε εκτός τετράδας, αλλά βλέπει τις πιθανότητές του για Ευρώπη να «ψαλιδίζονται» σημαντικά, μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Με έξι παιχνίδια να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν, ο Παναθηναϊκός πήγε στο -8 από τον Άρη και στο -5 από τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο μεν, ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Ολυμπιακό, ενώ η δε ΑΕΚ 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης.

Την επόμενη αγωνιστική οι πράσινοι παίζουν στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ (21/4), ενώ ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Όπως καταλαβαίνει κανείς, το ματς απέναντι στους κιτρινόμαυρους είναι πράγματι, «τελικός» για την ομάδα του Λάσλο Μπόλονι.

Η βαθμολογία:

Άρης 57

ΠΑΟΚ 54

ΑΕΚ 54

Παναθηναϊκός 49

Αστέρας Τρίπολης 44

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News