VAR-ύ «χτύπημα» των Ρώσων στη Φινλανδία του Λουντ!

VAR-ύ «χτύπημα» των Ρώσων στη Φινλανδία του Λουντ!

Δεν επένδυσαν οι Φινλανδοί στη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στη Δανία και έβαλαν για τα… καλά στο κόλπο τη Ρωσία, η οποία νίκησε με δυσκολία 1-0 χάρις το γκολ του Αλεξέι Μίραντσουκ.

Η ομάδα του Ρόμπιν Λουντ για… χιλιοστά δεν προηγήθηκε στο σκορ με τον Πογιάνπαλο στο 5′ με το VAR να εντοπίζει επιτυχώς τη λεπτομέρεια…. της λεπτομέρειας στη συγκεκριμένη φάση!

Οι Ρώσοι σε μια από τις ελάχιστες τελικές τους στην αναμέτρηση κατόρθωσαν να βρουν το γκολ της νίκης με απίθανο πλασέ του Μίραντσουκ μέσα από την περιοχή του Χραντέτσκι.

Ο πρώην «άσος» του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο, δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρντ απόδοσης. Είχε μια ωραία μπαλιά στο β’ ημίχρονο που έβγαλε τετ α τετ τον Πούκι απέναντι στον Σαφόνοβ, αλλά ο φορ της Νόριτς καθυστέρησε χαρακτηριστικά να ολοκληρώσει τη φάση.

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Ρώσοι έφθασαν τη Φινλανδία στους τρεις βαθμούς, με το Βέλγιο (3 βαθμοί) να περιμένει τη Δανία (0 βαθμοί) την Πέμπτη, πριν την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του φετινού Euro.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News