Βαλένθια - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Βαλένθια - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Βαλένθια – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα:

Βαλένθια – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τη Βαλένθια στην Ισπανία αντιμετωπίζει απόψε ο Παναθηναϊκός, σε ένα ματς που η νίκη είναι αυτοσκοπός.

Ο Εξάστερος δεν έχει περιθώρια για άλλες ήττες, καθώς χρειάζεται βαθμούς για να μην χάσει το… τρένο της οκτάδας.

Στο εν λόγω παιχνίδι, ο Γιώργος Βόβορας θα αποφασίσει τελευταία στιγμή αν θα έχει στη δωδεκάδα το Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό.

Σαντ Ρος: «Δύσκολο παιχνίδι για εμάς»

Τις δυσκολίες της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια σχολίασε ο Χάουαρντ Σαντ Ρος πριν την αναχώηρηση των πράσινων.
Η αμυντική νοοτροπία του Παναθηναϊκού θα κάνει τη διαφορά κόντρα στη Βαλένθια, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χάουαρντ Σαντ Ρος πριν την αναχώρηση των «πράσινων» για την Ισπανία.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ειδικά στην Ευρωλίγκα όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι ιδιαίτερα εκτός έδρας. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Βαλένθια βγάζοντας στο παρκέ την αμυντική μας νοοτροπία. Κάθε ριμπάουντ και κάθε κατοχή θα είναι σημαντική.», ανέφερε αρχικά.

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού ως τώρα, είπε: «Έχουμε γνωρίσει κάποιες ήττες αλλά αυτή η ομάδα είναι πολύ καλύτερη από τα αποτελέσματα που έχει ως τώρα βάσει του τρόπου με τον οποίο δουλεύουμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και σε αυτό το ματς και να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο την πνευματική και αγωνιστική μας προσοχή».

Το παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 22.00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News