Τσουκαλάς: «Γ@μ@ την Βουλγαρία σας - Δεν θα ήθελα τον Παλάσιος στον Ολυμπιακό!» (vid)

Τσουκαλάς: «Γ@μ@ την Βουλγαρία σας - Δεν θα ήθελα τον Παλάσιος στον Ολυμπιακό!» (vid)

 

Με απρεπείς χαρακτηρισμούς «στόλισε» τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ο Τάκης Τσουκαλάς μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδος.

Αναλυτικά, ανέφερε:

«Εμείς εδώ είμαστε. Εσείς κρύβεστε όποτε χάνετε και δεν παίρνετε τηλέφωνο. Ποτέ δεν έχει κρυφτεί η εκπομπή μ@@@@@. Γ@μ@ την Βουλγαρία σας. Για θυμίστε μου έχει γίνει ποτέ να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός και να μην έρθουμε; Ποτέ. Εσείς όμως μ@@@@@ δεν παίρνετε τηλέφωνο. Είτε είστε ΠΑΟΚ είτε ότι ομάδα είστε γ@μ@ το σπίτι σας γ@μ@.




Λοιπόν ακούστε κάτι. Έπρεπε να φάτε πέντε γκολ. Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος; Κάνω λάθος ρε μ@@@@@; Μιλάτε ρε Βούλγαροι; Να σας λέω Βούλγαρους ή Σκοπιανούς; Που είστε και προδότες. Τι από τα δύο σας βολεύει ;Ή κ@λογυφτοι ή κ@λοτουρκοι; Λοιπόν ακούστε κάτι: Φάνηκε ποιος είναι καλύτερος».

Στη συνέχεια, ένας ακροατής τον ρώτησε να πει την άποψή του για τον Παναθηναϊκό: «Έχετε ρίξει τον πήχη οι Παναθηναϊκοί. Σας άρεσε αυτή η ομάδα; Τι να τον πάρω τον Παλάσιος; Με ρωτάς, αν θα ήθελα κάποιον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό; Εμείς φέρνουμε παιχταράδες. Αν πάρουμε τον Μαραντόνα, θέλουμε τον Κρόιφ και τον Πελέ. Θα πάει ο Παλάσιος τον Ολυμπιακό στο Champions League;»




Δείτε παρακάτω:

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News