Τσεκάρει την πρόκριση... - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Βόλος-Παναθηναϊκός στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet

Ο Παναθηναϊκός καλείται να βγάλει αντίδραση στον επαναληπτικό με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» (16:30), μετά την πρώτη ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις.

Μία ήττα που ήρθε από την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά». Οι «πράσινοι» είδαν το αήττητο σερί τους να σταματάει στα 16 παιχνίδια πρωταθλήματος και παράλληλα τη διαφορά από την Ένωση να μειώνεται στους 4 βαθμούς. Ωστόσο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει χρόνο να μείνει για μεγάλο διάστημα στο συγκεκριμένο ματς.

Αφού ακολουθεί το παιχνίδι με τον Βόλο για τον επαναληπτικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος. Το πρώτο παιχνίδι έληξε με 3-0 υπέρ των «πρασίνων», γεγονός που τους καθιστά το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην τελική οκτάδα. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.30 και θα μεταδοθεί από τo CosmoteSport 1HD.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν αντέδρασαν σωστά στην φάση του γκολ της ΑΕΚ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος.

Για την ΑΕΚ που θα διεκδικήσεις με τον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα ως το τέλος: «Η ΑΕΚ από την αρχή της χρονιάς διεκδικεί το πρωτάθλημα, έχει πολύ καλή ομάδα, παίζει πολύ καλά και δίκαια βρίσκεται εκεί. Εγώ το έλεγα πάντα πως το πρωτάθλημα θα είναι δυνατό και αμφίρροπο. Υπάρχουν πάρα πολλά ματς έως το τέλος. Είναι και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ που έχουν και τη δυναμική και τη θέληση να παλέψουν. Είναι πολύ ενδιαφέρον και δύσκολο πρωτάθλημα».

Τι είναι αυτό που μπορεί να κρατήσει από το σημερινό ντέρμπι καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα αρχικά εκτός έδρας: «Η ήττα πονάει. Πάντα πονάει, οποιαδήποτε ήττα και πολύ περισσότερο όταν είναι ντέρμπι. Είναι και θέμα διαχείρισης. Δύσκολα την καταπίνεις, αλλά μπροστά μας έχουμε πολύ σοβαρά παιχνίδια και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη μέρα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News